Selidbe Beograd | https://selidbe24h.rs/

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd – agencija je osnovana pre osam godina sa namerom da pruži sveobuhvatne i visoko kvalitetne usluge u selidbi po principu “ključ u ruke” – od profesionalnog pakovanja, utovara u vozilo, sigurnog transporta i istovara do raspakivanja i demontaže / montaže nameštaja.

Nakon osam godina poslovanja, sa sigurnošću možemo reći da smo uspeli u našoj nameri da, zahvaljujući svom profesionalizmu, pouzdanom i odgovornom pristupu poslu, uspešno preselimo skoro 10,000 naših sugrađana, kako pravnih, tako i fizičkih lica, u njihove nove domove ili poslovne prostore.

Naša kompanija danas ima 20 radnika, potpuno obučenih za svaku vrstu i segment selidbe kao što su profesionalno pakovanje, kombi prevoz, montaža i demontaža nameštaja, zaštita predmeta i siguran prenos teških stvari (termoakumulacione peći, klaviri, sefovi, različite industrijske mašine i ostali teret koji zbog svog gabarita, težine ili osetljivosti zahteva posebnu pažnju ili uslove tokom transporta). Naši zaposleni poseduju iskustvo i brzinu neophodnu da bi se selidba izvršila na najbezbedniji i najkvalitetniji mogući način. Takođe, ukoliko želite da nas angažujete isključivo za utovar ili istovar robe i za to vam stojimo na raspolaganju.

Agencija za Selidbe Beograd je jedinstvena i po tome da za sve predmete koje prevozi / preseljava daje garanciju i da je na raspolaganju 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Geografska razdaljina nam takođe ne predstavlja problem tako da vršimo selidbe po celoj Srbiji (Kragujevac, Cacak, Valjevo, Novi Sad, Uzice, Nis, Zrenjanin, Subotica, Pancevo…) i Evropi. I – to uz:  uvek najpovoljnije cene.  Na vama je samo da nam kažete gde i kada se selite, a ostalo bez brige prepustite nama.

Pozovite nas